Zirve Burasi Benim Official Video
Kendisinin takımın başında olmadığı sürede Fenerbahçe'de değişen şeylere değinen Kocaman, takımın yapısıyla ilgili bilgiler de verdi. Tecrübeli teknik adam, "Değişmeyen tek şey değişimin kendisi. Öğreniyoruz, gelişiyoruz, bunları hayatımıza katıyoruz. Hayatım boyunca hep öğrenmeye odaklandım, öğrenmek istedim. Bir şey yapamıyorsak, neden yapamıyoruz. bunlar hep kendime sorduğum sorulardır. Ekibimle birlikte hep ne oluyor ve ne yapabiliriz bunları konuşuyoruz. Dört sene ileride değiliz, bir adım gerideyiz. Biz de bu hayatın içinde gelişen olaylara kendimizi adapte ettik. Şunu çok iyi biliyorum. 4 yıl sonra bugünküler de yetersiz olacak. Ama dört yıl sonra da değişen şeylere adapte olmaya çalışacağız. Fenerbahçe'de hiçbir şeyi birbirinden ayırmaya gerek yok. Bizim gibi bu kulüpte uzun yıllar oynayıp, buraya hizmet edenler için zirve burası. Başka bir yer değil. Her şey güllük gülistanlık değil. Sıkıntılar da var. Ama bunları çözmek için buradayız. Bunları taraftara mesaj vermek için söylemiyorum, ben mesaj adamı değilim. İnsanların nezdinde bir yere gittiğimde çok kabul görüyorum. Bu benimle alakalı bir şey. Ancak bu bir yere kadar. Bunun çok daha ötesini bana sağlayan yer Fenerbahçe oldu. Burada olmak, çok büyük onur" açıklamasında bulundu.
Zirve Burasi Benim Official Video
041b061a72